Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dve čelné zrážky na východe: 3 mŕtvi, 6 zranených!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KOŠICE – Riskantná jazda pri predbiehaní boli zrejme príčinou dvoch tragických zrážok, ku ktorým došlo v pondelok na východe Slovenska. V Košickom kraji pri čelných zrážkach zahynuli traja ľudia, ďalší šesť sa zranilo.

Pod prvú z nich sa podpísala riskantná jazda Mareka (25) zo Spišských Vlachov, ktorý sa skoro ráno počas hustej hmly snažil predbiehať a čelne sa zrazil s protiidúcim Martinom (24) z Bystrian. Marek zahynul na mieste, Martin podľahol zraneniam o pár hodín neskôr v nemocnici v Spišskej Novej Vsi.

V Marekovom aute sa stredne ťažko zranili aj dvaja jeho spolujazdci. Či bol niektorý z vodičov pod vplyvom alkoholu, ukáže až pitva. Policajti už začali trestné stíhanie za usmrtenie a ublíženie na zdraví.

Druhý prípad sa stal pred obedom medzi Sečovcami a Novým Ruskovom v Trebišovskom okrese. Peter (30) sa snažil so svojou Škodou Felicia predbehnúť dodávku a čelne sa zrazil s protiidúcim Citroenom, za volantom ktorého sedel Michal (60).

Ten sa pri havárii ťažko zranil a napriek leteckému prevozu zomrel v košickej nemocnici. Jeho štyroch spolujazdcov previezli do trebišovskej nemocnice, ich stav zatiaľ nie je známy. Vodičovi Felicie, ani jeho spolujazdkyni sa nič nestalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu