Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Po zaplavenom parkovisku sa preháňal lyžiar!

Na lyžiach pred žilinským Tescom Zobraziť galériu (2)
Na lyžiach pred žilinským Tescom

ŽILINA – Naozaj netradične využili veľkú vodu mladíci v Žiline. Nepotrebovali ani vodné dielo či inú vodnú plochu, postačilo zaplavené parkovisko. Pôvodne sa údajne chystali na mostík do Nového Hrozenkova, pri pohľade na hladinu však zrejme zmenili plány.

"Cestou sme sa mali staviť po kamaráta v Žiline pri Tescu. A práve tam nám napadla táto vec. Lyže sme mali so sebou, takže nič nám nebránilo skúsiť to. Samozrejme o auto sme sa trochu báli, dúfame, že majiteľovi bude bez problémov fungovať,“ prezradil jeden z mladíkov.

Ochrankárov z obchodného domu ani policajtov nebolo v tomto počasí príliš vidieť, takže nikto proti ich novej aktivite ani nezasahoval. „Len pár okolo stojacich ľudí sa prizeralo a nakrúcali si to. Do tých mlák sa nikomu nechcelo,“ dodal.

Lyžiar našťastie netrafil žiadnu značku a pri jazde dospel aj k novému poznatku. Lepšie by sa asi hodili klasické na vodné lyžovanie, širšie freestylové lyže sa na parkovisko príliš nehodia. „Takže nás z toho aj dosť boleli nohy," skonštatoval.

Po zaplavenom parkovisku sa
Zobraziť galériu (2)



Vodný lyžiar pred Tescom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu