Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Únos policajtov pri Šali sa skončil smrťou!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA/NITRA – Policajtov aj s autom uniesol v nedeľu okolo 21:30 v Kráľovej nad Váhom (okres Šaľa). Hliadka mala pri kontrole auta zistiť, že po vodičovi je vyhlásené pátranie. Muž hliadke údajne utiekol a vbehol do domu, po čom ich so samopalom donútil nastúpiť do policajného auta.

Celú noc sa s hliadkou vozil po kraji a údajne odmietol komunikovať s políciou. Informoval o tom portál sme.sk s odvolaním sa na policajný zdroj.

Únos sa napokon skončil smrťou únoscu, ktorého zastrelili pri policajnom zásahu v Nitrianskom Hrádku. Na miesto boli privolaní aj záchranári. "Na žiadosť polície bola na miesto vyslaná mobilná ambulancia s lekárom, ktorý konštatoval exitus (únoscu)," potvrdila Dominika Šulková, hovorkyňa záchrannej zdravotnej služby. Unesení policajti - muž a žena - sú v poriadku.

Páchateľ údajne pochádza z Komjatíc a v minulosti mal sedieť za vraždu, napísalo sme.sk. Podľa portálu tvnoviny.sk ho ho odsúdili na 13,5 roka za vraždu, ktorú mal spáchať v Česku, no do väzenia nenastúpil. Na Slovensku údajne tiež prepadol dôchodkyňu v Tvrdošovciach, polícia ho vtedy postrelila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu