Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nezaplatil za odvoz, potom napadol taxikárku

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

ŽILINA – Mladíkovi, ktorý taxikárke odmietol zaplatiť za odvoz, pokúšal sa ukradnúť svetelné označenie taxislužby, tzv. plašák a následne ju aj napadol, hrozí až osem rokov väzenia.

„Vyšetrovateľ obvinil 18-ročného mladého muža z okresu Nitra zo zločinu lúpeže. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov, obvinený je stíhaný väzobne,“ povedal novinárom žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík. Osemnásťročný muž s takmer tromi promile alkoholu si v nočných hodinách objednal taxík z Martina do Vrútok. Pri vystupovaní odmietol zaplatiť, na čo ho 38-ročná taxikárka sledovala autom, až kým nenabehla na peň.

Mladík začal taxikárke vulgárne nadávať, snažil sa z auta ukradnúť svetelné označenie „taxi“ a následne ženu aj šesťkrát udrel do tváre. Taxikárke sa podarilo ujsť a zavolať políciu. Páchateľ na mieste činu už nebol, polícii sa ho podarilo zadržať nasadením psovoda a služobného psa, ktorý muža našiel pri miestnom bare asi 200 metrov od miesta činu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu