Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Mladíkovi prešiel autom po hlave a ušiel!

ilustračné foto
ilustračné foto

BRATISLAVA/NITRA – Šokujúcu reakciu predviedol doteraz neznámy vodič, ktorý v noci zo soboty na nedeľu prešiel autom mladíka (20) ležiaceho na ceste. Napriek tomu, že ležal v pravom pruhu hlavou k stredovej čiare, stihli sa mu ešte vyhnúť dve autá. Vodič tretieho však mladíka prešiel. Namiesto poskytnutia pomoci vodič nasadol do auta a z miesta odišiel!

Ako uviedla polícia, „mladíkovi ležiacemu na ceste prešiel po hlave a telo bolo odhodené ku krajnici. Neznámy vodič s autom zastal a z vozidla vystúpil. Svedok z Opla ešte stihol povedať vodičovi, že zrazil človeka. Namiesto toho, aby zranenému pomohol nasadol do auta a z miesta dopravnej nehody ušiel na neznáme miesto,“ uviedla polícia vo svojej správe.

K tragédii došlo v nedeľu okolo 2:40 na ceste zo Šiah do obce Preseľany nad Ipľom. Ako uviedla polícia, vodič Opla spozoroval mladíka ležiaceho na ceste, stihol však zabrániť zrážke. Rovnako aj vodič Škody Felícia, ktorá išla tesne za ním. Vodič tretieho vozidla červenej farby doteraz nezisteného typu sa však mladíkovi vyhnúť nedokázal. Policajti teraz po vodičovi pátrajú.

Telo nebohého previezli na pitvu, ktorá by mala určiť, či sa pod tragédiu podpísal alkohol, uviedla polícia. K dopravnej nehode prizvali aj dopravného znalca. Levická vyšetrovateľka začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a neposkytnutia pomoci. Páchateľovi hrozí väzenie až na päť rokov. Informovala o tom nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu