Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zosuv pôdy, na trati Bratislava-Košice zastavili dopravu!

Pri Kysaku sa prepadla trať Zobraziť galériu (7)
Pri Kysaku sa prepadla trať

BRATISLAVA - Železnice Slovenskej republiky upozorňujú cestujúcich, že v dôsledku mohutného zosuvu svahu na železničnú trať v oblasti Malá Lodina na úseku Spišská Nová Ves - Kysak, je od 11:50 úplne zastavená doprava na hlavnej železničnej trati Bratislava - Žilina - Košice. Predpokladaný čas výluky sú najmenej tri hodiny.

"Vyzývame cestujúcu verejnosť, aby cestu železničnou dopravou do Košíc, prípadne z Košíc do Žiliny zvážili a cestu vlakom využili len v nevyhnutných prípadoch a musia počítať s niekoľkohodinovým meškaním," informovala hovorkyňa ŽSR Martina Pavlíková.

Na úseku Kysak – Kostoľany nad Hornádom je podmytá jedna traťová koľaj, vlaky majú zníženú rýchlosť. Na úsekoch Plavnica – Stará Ľubovňa je od 5:30 železničná doprava prerušená a vlaky sú nahradené autobusmi.

Na úseku Bardejov – zastávka Klušov, Fiľakovo – Somoskoújfalu, Podolínec –Výhybňa Spišská Belá je železničná doprava prerušená a vlaky sú nahradené autobusmi. Všetky podrobnosti o cestovaní vlakom poskytnú na čísle Kontaktného centra 18 188, v osobných pokladniciach Železničnej spoločnosti Slovensko a.s. a sú na internetovej stránke www.slovakrail.sk.

O situácii informoval riaditeľ odboru komunikácie Železničnej spoločnosti Slovensko Miloš Čikovský.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu