Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Obvinili mladíkov, vylákali muža cez internet, zbili a okradli

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

BRATISLAVA/SPIŠSKÁ N. VES – Včera sme informovali o prípade, keď na spišskonovoveskom parkovisku jeden z neznámej trojice udrel Sabinovčana (46) pištoľou po hlave, opísal si údaje z dokladov a okradol ho o 100 eur. Polícia zadržala troch mladíkov.

Vyšetrovateľ zo zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva obvinil Natanaela (19) a už raz súdne trestaných Róberta (17) a jeho rovesníka Martina zo Spišskej Novej Vsi.

Róbert a Martin prostredníctvom odkazov na internetovej stránke poškodeného vylákali v pondelok o dvadsiatej hodine na stretnutie na parkovisko v Spišskej Novej Vsi. Všetci traja potom za ním prišli na aute. Keď vystúpili, Natanael a Martin, ktorý držal v ruke baseballovú palicu, mu nadávali a Róbert ho pištoľou udrel do sánky a do zadnej časti hlavy.

Obvinených mladíkov dali do cely policajného zaistenia s návrhom na väzbu. Za tento zločin hrozí dospelému z páchateľov trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov, mladistvým sa trestná sadzba znižuje na polovicu. Informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu