Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Bigamista: Oženil sa s dvomi ženami!

Trestný čin dvojmanželstva policajti zistili pri vyšetrovaní sprenevery.
Trestný čin dvojmanželstva policajti zistili pri vyšetrovaní sprenevery.

BANSKÁ BYSTRICA - Láska hory prenáša, v tomto prípade však môže znamenať ďalšie dva roky väzenia. Prvé manželstvo Jána H. (38) z Neniniec sa síce skončilo rozvodom, avšak za dva roky sa zosobášil s dvoma ďalšími ženami. Je obvinený z dvojmanželstva. Jeho bigamia vyplávala na povrch náhodou, pri vyšetrovaní iného trestného činu.

V marci tohto roku sa Ján H. po tretí raz oženil, hoci druhé manželstvo nemal zrušené. "V marci 2005 uzavrel vo Fiľakove manželstvo s Renátou (32) z Lučenca, a to aj napriek tomu, že stále trvá jeho zväzok z roku 2003 s Katarínou (36) z Neniniec," uviedol Ľuboš Podlesný z krajskej polície v Banskej Bystrici.

Ženby chtivý muž obišiel zákon svojsky. Podľa Podlesného Ján H. pri uzatváraní manželstva s Renátou predložil právoplatné rozhodnutie súdu vo Veľkom Krtíši, ktorý ho rozviedol s Evou (36), jeho prvou manželkou. Zamlčal však, že sa medzitým oženil aj s Katarínou.

Ján H. si odpykáva trest v Banskej Bystrici za neoprávnené používanie auta a zároveň je obvinený zo sprenevery. Práve pri dokumentovaní tohto prípadu vyplávalo na povrch jeho dvojmanželstvo. On tvrdil, že žena, s ktorou v súčasnosti žije, je iba družka, ona však potvrdila, že má manželstvo spečatené. Jánovi H. hrozia ďalšie dva roky basy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu