Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Zvolenskému chovateľovi ukradli rotvajlerov!

ilustračné foto Zobraziť galériu (7)
ilustračné foto (Zdroj: test)

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Polícia vo Zvolene vyšetruje krádeže a porušovanie domovej slobody. Zlodej sa v noci z nedele na pondelok vlámal do oploteného areálu rodinného domu v časti Podharajch vo Zvolene. Cez zadnú bráničku vošiel do ohrady pre psy a ukradol dva rotvajlery.

"Pes mal 18 mesiacov a suka mala 52 mesiacov a bola kotná," informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Ďalšia krádež vo Zvolene sa stala z utorka na stredu na ulici Unionka. "Tu sa páchateľ vlámal do karanténnej stanice pre spoločenské zvieratá. Rozbil okno prevádzkovej budovy, vošiel dovnútra a z kancelárie pracovníka karanténnej stanice ukradol LCD monitor, fotoaparát, prenosnú kovovú pokladničku s peniazmi a čítačku mikročipov," uviedla Faltániová. Podľa nej tak páchateľ spôsobil mestu Banská Bystrica, ktorému karanténna stanica vo Zvolene patrí, škodu odhadnutú na viac ako 1 140 eur. "Polícia po páchateľoch pátra, za tieto prečiny im hrozí trest odňatia slobody až na dva roky," povedala Faltániová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu