Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Chlapca v Huncovciach bodli do krku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: isifa)

BRATISLAVA/PREŠOV – Dvaja mladíci nemali podľa polície žiadny dôvod, 15-ročný chlapec však po ich brutálnom útoku skončil s bodnou ranou v krku! K útoku došlo v nedeľu okolo 5:30 v Huncovciach v okrese Kežmarok.

Ako uviedla polícia, „dvaja zatiaľ neznámi páchatelia bezdôvodne napadli miestneho chlapca. Neznámym predmetom ho bodli do krku a spôsobili mu bodnú ranu krku vľavo“.

Išlo o ťažké zranenie s nutným operačným zákrokom a s predbežnou dobou liečenia najmenej 42 dní. Vyšetrovateľ už trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví. Policajti pátrajú po dvoch páchateľoch, ku ktorým poskytli aj popis.

Prvý útočník bol približne 19-ročný, vysoký 175 cm, mal kučeravé vlasy, tmavé oči, bradu, oblečenú mal tmavú roztrhanú mikinu s kapucňou, čierne nohavice, čierne topánky

Druhý mal podľa polície rovnako okolo 19 rokov, vysoký 175 cm, silnejšej postavy, oblečenú mal čiernu kožienku, hnedé nohavice a čierne topánky-kozačky. Informovala o tom Magdaléna Fečová z prešovského policajného riaditeľstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu