Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

V bratislavskej škôlke sa obesil muž v čiernom

ilustračné foto
ilustračné foto

BRATISLAVA - Otrasný pohľad sa dnes ráno naskytol učiteľom, rodičom aj deťom v bratislavskej materskej škole na Hnileckého ulici. Práve jej areál si vybral na odchod zo sveta muž (35), ktorý sa obesil na konári priamo pod oknami budovy. Privolaní policajti museli počkať na hasičov, aby mŕtvolu muža zvesili.

"Ráno sme viedli deti do škôlky," povedala pre topky matka jedného zo škôlkárov. "Museli sme však ísť zadným vchodom, pretože na dvore pred budovou visel sa strome obesený muž v čiernom. Deti sa potom museli zdržovať v miestnosti, z ktorej nebol hrozný pohľad do dvora," dodala. Niektorí rodičia sa podľa nej pri pohľade na mŕtvolu okamžite otočili a deti vzali späť domov.

"Policajti vyšetrujú okolnosti smrti 35-ročného muža, ktorého našla bez známok života zamestnankyňa škôlky dnes v skorých ranných hodinách na Hnileckej ulici v Bratislave v objekte materskej škôlky. Privolaný lekár sa na mieste vyjadril, že smrť nastala bez cudzieho zavinenia,“ povedal hovorca bratislavskej polície František Peczár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu