Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Zvolen-mesto: Muž skočil pod vlak, ale prežil!

Muž podliezol závory a vstúpil do koľajiska Zobraziť galériu (6)
Muž podliezol závory a vstúpil do koľajiska

ZVOLEN - Cestujúci z rýchlika, ktorý smeroval z Banskej Bystrice cez Zvolen do Bratislavy zažili v sobotu večer šok. Na stanici Zvolen-mesto totiž nečakane skočil pod vlak muž (53). Hoci chcel život ukončiť, nakoniec zrážku prežil.

Tragédia sa odohrala približne o 19. hodine a 22 minúte. Na stanicu Zvolen-mesto prichádzal rýchlik z Banskej Bystrice. Boli spustené závory a zapnutá svetelná signalizácia. Zrazu sa nečakane objavil muž (53). Podliezol závory a tesne pred vlakom vstúpil do koľajiska. „Rušňovodič ho zbadal v poslednej chvíli. Hoci ešte stihol zatrúbiť, zrážke už nedokázal zabrániť,“ vysvetlila okolnosti železničná polícia.

Muž utrpel mnohopočetné poranenia, ale zrážku prežil. Keď ho do zvolenskej nemocnice odvážala sanitka, bol pri vedomí a komunikoval. „Poznal som ho osobne. Už dávno hovoril, že to skončí. Napriek tomu som neveril, že tak urobí,“ povedal jeden z mužov, ktorí stáli na stanici. „Asi pred týždňom prišiel o prácu a byt. Dokonca ho aj žena nechala,“ doplnil. Či bol pod vplyvom alkoholu ukáže až ďalšie vyšetrovanie.

Po tomto incidente bola doprava na železnici zastavená asi 30 minút. Cestujúci sa preto dostali do cieľa svojej cesty s menším zdržaním.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu