Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Peugeot narazil do stromu, jeden mŕtvy, štyria zranení

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: Jupiterimages)

BRATISLAVA - Jeden ľudský život a štyroch zranených si vyžiadala dopravná nehoda na ceste z Galanty na Sládkovičovo, pri ktorej dnes vodič Peugeotu 206 15 minút popoludní narazil do stromu. Auto potom zišlo do priekopy a viackrát sa prevrátilo.

Pri nehode zasahovali šiesti príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Galante s technikou. Pomocou vyslobodzovacieho náradia a vysokotlakových zdvíhacích vankúšov vyslobodili jedného zraneného z havarovaného vozidla, ďalším ľahko zraneným poskytli predlekársku prvú pomoc a pomohli ich naložiť do vozidiel Záchrannej zdravotnej služby.
Havarovaný automobil príslušníci HaZZ zabezpečili proti úniku prevádzkových kvapalín a vzniku požiaru. Pri nehode zasahoval aj vrtuľník Leteckej záchrannej služby. Leteckí záchranári ošetrovali 40-ročného muža z Galanty, ktorého v stabilizovanom stave previezli s podozrením na poranenie chrbtice a s podozrením na otras mozgu do bratislavskej nemocnice na Kramároch. Cesta bola počas zásahu záchranárov a odstraňovania dôsledkov dopravnej nehody uzatvorená, premávku riadila polícia.
Informoval hovorca Krajského riaditeľstva HaZZ v Trnave Ivan Peťko a Sylvia Galajda z AIR-TRANSPORT EUROPE.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu