Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Opitý syn v Gem. Polhore udieral matke hlavu o múr

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/ ROŽŇAVA/KOŠICE – Na dvore domu v Gemerskej Polome opitý syn (51) mlátil hlavu matky (72) o múr. V Košiciach sa zase jeho rovesník vyhrážal manželke (51), že ju vyhodí z okna.

Kruté popoludnie na dvore v Gemerskej Polhore bolo len vyvrcholením neustálych nadávok a bitiek odvtedy, čo v polovici júla 2009 prepustili Vojtecha z prerušeného výkonu trestu. Odvtedy sa matke (72) v obci v Rožňavskom okrese neustále vyhrážal smrťou a bil ju. V stredu prišiel zase opitý domov. Matke nadával, potom jej začal udierať hlavu o múr ich domu a pri tom sa vyhrážal, že ju znesie zo sveta.

Stará žena už útrapy nevydržala a vo štvrtok všetko oznámila na polícii. Po poslednom útoku sa bude liečiť päť dní. Vojtecha obvinili z nebezpečného vyhrážania a dali do cely predbežného zadržania.

Košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová informovala aj o ďalšom násilí v rodine. Z toho istého skutku ako Vojtecha obvinili aj jeho rovesníka Štefana P. z Košíc. Ten si svoju zlosť vylieval na manželke. V stredu večer jej v byte na Braniskovej ulici nadával a bil ju. Žene sa zároveň vyhrážal, že ju vyhodí z okna a všetkých pozabíja.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu