Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Auto s mladíkmi vrazilo do kamióna, spolujazdec zahynul

VW Bora bol úplne zničený. Zobraziť galériu (4)
VW Bora bol úplne zničený.

BRATISLAVA/SVIDNÍK – Na ceste medzi obcami Fiaš a Giraltovce v okrese Svidník včera podvečer vyhasol mladý život. Vodič osobného auta (24) sa zrazil s poľským kamiónom. Vo VW Bora zahynul spolujazdec (†28).

Nehoda sa stala krátko po 18. hodine. Mladý vodič išiel na osobnom aute VW Bora. Prechádzal cez tiahlu ľavotočivú zákrutu pravdepodobne prirýchlo a vynieslo ho do protismeru, kde ľavou bočnou stranou auta narazil do oproti idúceho poľského ťahača s návesom.

Pri zrážke utrpel spolujazdec z osobného auta ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vodič má ťažké zranenia, z ktorých sa bude liečiť asi tri mesiace. Ďalší dvaja spolujazdci (24, 25) obišli len s ľahkými zraneniami. Celá posádka z osobného auta bola z obce Ďapalovce z okresu Vranov nad Topľou.

Vodič nákladného auta sa nezranil, pred jazdou nepil alkohol. Či bol čistý aj vodič auta, to zistia, až keď vyhodnotia krv, ktorú mu odobrali. Škodu na osobnom aute vyčíslili na päťtisíc, na nákladnom na šesťtisíc eur. Ako informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, nehodu vyšetrujú a vodiča osobného auta obvinili pre prečin usmrtenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu