Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Manželku zavraždeného podnikateľa našli mŕtvu

ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/LOZORNO - Tragédia rodiny podnikateľa Mariána P. (49) z Miloslavova má ďalšie pokračovanie. Manželku, ktorú po seba zanechal, našli v sobotu bez známok života pri Lozorne. Išlo zrejme o samovraždu.

„Môžem potvrdiť, že v sobotu v popoludňajších hodinách bolo pri obci Lozorno nájdené telo 44-ročnej ženy,“ povedal pre Topky.sk bratislavský policajný hovorca František Peczár. „Lekár sa vyjadril, že sa pravdepodobne jednalo o smrť bez cudzieho zavinenia.“

„Môžem potvrdiť že išlo o manželku Mariána P.,“ uviedla Alena Černajová z obecného úradu v Miloslavove. Žena zmizla už pred niekoľkými dňami. Aj preto sa nekonal pohreb jej muža, pôvodne plánovaný na piatok. Neblahé tušenie rodiny a blízkych sa potvrdilo.

Podnikateľa našli brutálne zavraždeného minulý víkend. Polícia už deň po jeho vražde zadržala mladého Bratislavčana (24), ktorý sa k nej pod tlakom dôkazov priznal. K páchateľovi sa polícia dopátrala na základe stôp z miesta činu, priviedol ich k vražednej zbrani, zakopanej v lese. V čase, keď polícia po Bratislavčana prišla, mal mať už zbalené veci pre útek do zahraničia. Teraz mu hrozí až 20 rokov.

Motívy činu ešte vyšetrujú, podľa polície vražde predchádzala hádka. Došlo k nej v nedeľu 11. apríla nadránom v rodinnom dome obete na Alžbetinom dvore, ktorý je súčasťou Miloslavova. Páchateľ sa do neho podľa polície dobýjal a vyhrážal sa zbraňou. Po hádke ho mladý muž bodol nožom do hrudníka, do brucha, porezal ho do krku a nakoniec strelil do srdca.

Manželku zavraždeného podnikateľa našli
Zobraziť galériu (2)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu