Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Opitý mladík zrazil dve chodkyne a ušiel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA/HUMENNÉ – V utorok v noci opitý mladík (23) z Belej nad Cirochou autom postupne zrazil dve ženy, ktoré išli po ceste. Ďalšie tri dôchodkyne pred jeho autom stihli na poslednú chvíľu uskočiť.

Mladý vodič išiel vo Volkswagene Vento po obci Belá nad Cirochou okolo 22. hodiny. V miernej ľavotočivej zákrute zachytil najskôr pravou prednou časťou auta chodkyňu (57), ktorá išla s druhou ženou (67). Tá pred autom stihla uskočiť.

Mladík v jazde pokračoval a na rovnej ceste opäť pravou prednou časťou auta narazil do ženy (56), ďalšie dve chodkyne (67,73) sa mu stihli vyhnúť. Ani tentokrát nezastavil a pokračoval až k železničnej zastávke v Belej nad Cirochou, kde nakoniec zostal stáť.

Policajti vodiča zadržali, na mieste mu v dychu namerali 1,12 mg/l alkoholu. Dve zrazené ženy utrpeli ťažké zranenia s predpokladanou dobou liečenia nad 42 dní, jednu ženu ošetrili a zvyšné dve doposiaľ lekárske ošetrenie nevyhľadali.

Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinil mladíka za ublíženie na zdraví, neposkytnutie pomoci a ohrozovanie pod vplyvom návykovej látky. Informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu