Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bezdomovec ohlásil nález mŕtvoly, bola to jeho žena!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KOŠICE – Šokujúci nález ohlásil policajtom michalovský bezdomovec Milan D. (57). V stredu mal nájsť mŕtvolu ženy v značnom štádiu rozkladu v žumpe na pozemku bývalých štátnych majetkov v obci Nižné Nemecké v okrese Sobrance. Na pozemku mal podľa polície dlhšiu dobu prebývať ako bezdomovec.

Ešte šokujúcejšie je však pozadie celého prípadu.

Ako uviedla polícia, „podľa doterajšieho vyšetrovania bolo zistené, že ide o manželku oznamovateľa 50-ročnú Helenu D., ktorá tam istú dobu s manželom žila. V presne nezistenom čase v novembri 2009 ho tam navštívila a manžel ju po slovnej hádke viackrát udrel nájdeným drevom po chrbte a hlave. Keď zistil, že sa nehýbe, odtiahol ju do zadnej časti maštale, kde ju zakryl vlnitým plechom. V polovici marca 2010 sa na mŕtvolu šiel pozrieť a odtiahol ju asi 30 metrov k otvoru žumpy, kde telo hodil. Keď ju v žumpe našli dvaja muži, nález oznámil“.

Bezdomovca dnes vyšetrovateľ zadržal ako podozrivého, a pravdepodobne ho obviní zo zabitia, za ktorý mu môže hroziť väzenie až na 10 rokov. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu