Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hľadajú mladíka, dopichal muža na zastávke!

Mladík napadol aj muža v herni Zobraziť galériu (4)
Mladík napadol aj muža v herni

BRATISLAVA – Policajti pátrajú po páchateľovi útoku, ku ktorému došlo v utorok na zastávke MHD na Damborského ulici v smere do centra v Bratislave. Neznámy mladík najskôr fyzicky napadol muža (51) v herni na ulici M. Sch. Trnavského.

Toho okradol o mobilný telefón a spôsobil ľahšie zranenia. Útočník ušiel na zastávku MHD, kde ho našiel ďalší muž (44) z herne. „Počas slovnej výmeny muža tento neznámy páchateľ viac krát pichol ostrým predmetom do oblasti chrbta a z miesta činu ušiel,“ uviedla polícia. Zraneného muža hospitalizovali v nemocnici v Ružinove.

Ako uviedla polícia, útočník bol tmavšej pleti, vysoký 175 až 180 cm, chudej postavy, vo veku asi 25 rokov. Má širšie ramená, čierne kučeravé vlasy dlhé asi štyri centimetre, v čase útoku ich mal nagélované. Mladík má výrazné pery, spodnú peru väčšiu ako vrchnú, bol hladko oholený. Oblečenú mal čiernu bundu s golierom mal na zapínanie a tmavé nohavice.

Polícia žiada svedkov, aby akékoľvek informácie k podozrivému útočníkovi na fotografií oznámili na čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Informovala o tom Tatiana Kurucová z bratislavského policajného riaditeľstva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu