Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Streľba pred barom vo Vitanovej: Dvaja postrelení!

Zbraň mal útočník bez povolenia Zobraziť galériu (5)
Zbraň mal útočník bez povolenia

BRATISLAVA/ŽILINA – Po konflikte v miestnom bare spustil paľbu po trojici mužov, pričom dvoch zasiahol a ťažko zranil! Policajti už zadržali muža (44) z Vitanovej v okrese Tvrdošín, ktorý na Veľkonočný pondelok okolo tretej hodiny ráno pod vplyvom alkoholu minimálne štyrikrát vystrelil na skupinu stojacich mužov.

Prvého muža (28) zasiahol výstrel popod kľúčnou kosťou, do brucha a chrbta. Ďalšieho muža (29) zasiahol do stehna a hrudníka. Tretiemu mladíkovi (26) sa podarilo pred útočníkom ujsť. Útoku pred miestnym barom predchádzal slovný a fyzický konflikt medzi útočníkom a obeťami streľby. Obvinený pritom nemal v čase sporu v bare zbraň, tú si podľa polície na miesto priniesol až dodatočne.

Policajti našli aj zbraň, ktorú mal útočník bez povolenia. V minulosti nebol trestaný, teraz už vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do väzby. Agresívneho strelca obvinili z pokusu o vraždu a z nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. V prípade odsúdenia mu hrozí väzenie na 20 až 25 rokov alebo doživotie. Informoval o tom žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu