Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Takáčovci dostali po prstoch!

BRATISLAVA - Kriminalisti zabodovali. Podarilo sa im rozložiť podskupinu bratislavskej zločineckej organizácie, ktorá si hovorí takáčovci. Obvinených je osem ľudí!

Podľa policajného viceprezidenta Jaroslava Spišiaka zločinecká skupina sa mala dopustiť minimálne siedmich podvodov, pri ktorých vznikla škoda za 5,5 milióna korún. Šiesti členovia skupiny sú vo väzbe a dvoch stíhajú na slobode.

Zločineckú skupinu mal podľa Spišiaka vlani založiť Mário R. (23) z Dúbravky, ktorý v marci v hlavnom meste zahynul pri dopravnej nehode. Na Agátovej ulici na Opli Astra dostal šmyk a zrazil sa so Škodou Octavia, v ktorej sa zranili traja ľudia. Vedenie skupiny po ňom prebral ďalší mladý Bratislavčan Vladimír J. (24). Partia pomocou falošných dokladov vyberala peniaze z bánk a oberala o státisícové sumy podnikateľov a banky.

Peniaze vyberali len z tých pobočiek bánk, v ktorých majiteľ účtu nebol a nehrozilo tak nebezpečenstvo prezradenia. Polícia z vytunelovaných peňazí nenašla ani korunu. Spišiak sa odmietol vyjadriť, či takáčovci pri nelegálnych finančných transakciách mali komplicov v peňažných ústavoch.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu