Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Spory s manželkami chceli riešiť kuchynskými nožmi!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/V.KRTÍŠ/KATARÍNSKA HUTA – Konflikty so ženami chceli dvaja muži ukončiť nožom. Dedkovi z obce Vinica vadilo, že rádio hrá príliš nahlas, chlap z Katarínskej Huty dal bývalej žene na výber – buď nožom doseká kvety vo váze alebo ju.

Ešte v nedeľu Ladislav (79) z Vinice začal kričať na manželku (66), že ak nevypne to rádio, tak ju zabije. Žena ho neposlúchla, a tak sa nahnevaný dôchodca vybral do kuchyne, vzal odtiaľ nôž a tým chcel odrezať elektrický kábel k rádiu. Potom sa rozhodol pre iné riešenie situácie. Priložil čepeľ k bruchu ženy, ale nezranil ju tak, že by potrebovala okamžitú pomoc.

V pondelok ráno žene opäť nedal pokoj, vyhrážal sa jej smrťou. Manželka, aby sa ho zbavila, mu dala desať eur a odišla radšej preč z domu. Policajti agresívneho dôchodcu obvinili a za vyhrážky mu hrozí šesť mesiacov až tri roky väzenia. Druhý muž (47) z Katarínskej Huty si najprv dobre vypil a keď si takto dodal silu, rozhodol sa vyriešiť po svojom spolužitie so svojou bývalou manželkou (42), s ktorou stále býva v spoločnej domácnosti. Keď vrazil domov, začal na ňu revať, že ju zabije. Zobral z kuchynskej linky 20 cm nôž a s týmto sa na ňu od chrbta zahnal. Ako uviedla polícia, „ poškodená sa stihla otočiť, útok vykryť a odstrčiť ho. Následne z domu zo strachu o svoj život ušla. Keď sa po chvíli vrátila do bytu, tak ju vo dverách znova fyzicky napadol. Potom znovu zobral do ruky nôž a s týmto začal pichať do kvetu na stole. Keď sa ho syn opýtal, že čo robí, povedal, že keď nie kvet, tak zapichne mamu, na čo všetci zo strachu o svoj život a zdravie ušli z bytu a privolali políciu.“

Násilníka obvinili a dali do cely predbežného zadržania. Hrozí mu rovnaký trest ako dedkovi z obce Vinice. Informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu