Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Auto po náraze roztrhlo, mladík neprežil

Auto po náraze roztrhlo. Zobraziť galériu (5)
Auto po náraze roztrhlo.

BRATISLAVA/B. BYTRICA - Polícia vyšetruje tragickú nehodu, ku ktorej došlo v utorok o 22:30 hodine v katastri obce Pinciná v okrese Lučenec. Mladý vodič (19) z Rimavskej Soboty na Mercedese jazdil po rovnom úseku cesty smerom od Lučenca na Pincinú. Ako uviedla polícia, neprispôsobil rýchlosť vozovke ako aj svojim schopnostiam, dostal šmyk a prešiel do protismeru.

„Následne zišiel do priekopy pri ľavom okraji cesty, kde prednou časťou vozidla narazil do stromu. Nárazom došlo k roztrhnutiu vozidla, pričom pravá časť preletela do pravej strany cesty mimo vozovku a odtrhnutý motor odletel vľavo pred auto. Potom vozidlo odhodilo do ďalšieho stromu, kde zostalo stáť prednou časťou proti smeru jazdy. Vodiča po dopade z vozidla vymrštilo a zostal ležať pod prednou časťou vozidla. Vodič pri nehode utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ uviedla polícia.

Prítomnosť alkoholu u vodiča bude zisťovaná pri pitve. K vyšetrovaniu nehody prizvali aj znalca, škodu na vozidle odhadli na 15 tisíc eur. Informovala o tom banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu