Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nezamestnaný zásoboval drogami Žilinu a okolie

Pri domovej prehliadky našli rôzne druhy drog Zobraziť galériu (3)
Pri domovej prehliadky našli rôzne druhy drog

ŽILINA - Policajti zadržali nezamestnaného muža, ktorý podľa nich drogami zásoboval narkomanov v Žiline a jej okolí. Pri prehliadke prenajatého bytu našli do 517 dávok pervitínu.

Objavili tiež marihuanu a tabletky s obsahom omamnej látky. Pokiaľ sa vina údajného dílera drog preukáže pred súdom, môže vo väzení stráviť až desať rokov. Novinárom to dnes povedal šéf okresného riaditeľstva polície v Žiline Jaroslav Harant.

"Tento obvinený nebol konzumentom drog, bol vyslovene distribútor," poznamenal Harant. Podľa neho dvadsiatnik, ktorý skončil vo vyšetrovacej väzbe, drogy pre ďalšiu distribúciu získaval zrejme v susednom považskobystrickom okrese.

Predajom drog sa vraj mladík zaoberal od vlaňajšieho októbra. Polícia nespresnila, koľko si nezamestnaný muž takýmto spôsobom zarobil. Len hodnota nájdeného pervitínu však podľa odhadov dosahuje do 10.340 eur. Polícia zadržala vlani v Žiline tiež štvoricu Košičanov, ktorí podľa nej v osobnom aute previezla na Slovensko z Prahy látky na výrobu pervitínu. Pri prehliadke vozidla našli tiež 22 dávok tejto drogy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu