Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Tínedžeri z Rudnian prepadli postupne štyroch ľudí

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/ SPIŠKÁ N. VES - Traja tínedžeri z Rudnian v okrese Spišská Nová Ves mali pri prepadoch zaužívaný postup. Najprv obeť zbili a potom jej vzali doslova všetko, čo mala pri sebe.

Stanislav (17), Anton (17) a Roman (16) postupne prepadli štyroch ľudí. Ich prvou obeťou bol 25. februára o 21.30 h Jozef (39) z Liptovského Hrádku. Išiel po ceste v Rudňanoch, keď sa na neho vrhli a násilím mu zobrali peňaženku so 70 eurami a dokladmi, poľovnícky nôž a náramkové hodinky. Muž pri útoku utrpel zranenia a liečil sa skoro dva týždne.

V piatok 12. marca o 20.30 hod. v blízkosti obytného bloku v Rudňanoch fyzicky napadli manželov - Milana (57) a Margitu (54). Žene z vrecka nohavíc ukradli škatuľku cigariet a mužovi z vrecka bundy peňaženku s 200 eurami, osobné doklady a tiež cigarety. Napadnutý muž sa bude zo zranení liečiť asi týždeň.

V ten istý deň o tri hodiny neskôr v Spišskej Novej Vsi na chodníku na sídlisku Mier prepadli Dalibora (29). Vzali mu mobilný telefón, peňaženku s dvomi eurami, dve čipové karty SAD a škatuľku cigariet. Prepadnutý mal iba ľahké zranenie bez PN.

Policajti trojicu mladých lupičov už obvinili, sú v cele policajného zaistenia s návrhom na väzbu. Informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu