Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Vysokoškolák v kukle a maskáčoch prepadol potraviny!

V kukle a maskáčoch prepadol potraviny. Zobraziť galériu (2)
V kukle a maskáčoch prepadol potraviny.

BRATISLAVA/ZVOLEN – Lupič ozbrojený plynovou pištoľou a maskovaný tmavou kuklou vošiel do predajne potravín. Predavačke priložil zbraň k hlave a prikázal jej, aby si ľahla na zem a nehýbala sa, lebo vystrelí.

Druhú predavačku chytil za pracovný plášť, zbraň jej priložil ku krku a prikázal jej otvoriť pokladňu. Keď zistil, že v predajni je aj zákazníčka, s namierenou pištoľou jej rovnako prikázal, aby si ľahla na zem a nehýbala sa, lebo ju zabije. Z otvorenej pokladne ukradol hotovosť a z miesta ušiel. Takýto priebeh malo mať podľa polície lúpežné prepadnutie, ku ktorému došlo v utorok okolo deviatej na Borovianskej ulici vo Zvolene.

Lupič nikoho nezranil a krádežou spôsobil škodu za niečo vyše 83 eur. Polícia nemala s jeho dolapením zrejme veľa práce, zadržala ho do hodiny. Mal pri sebe peniaze, zbraň, aj kuklu. Ukázalo sa, že lupičom-amatérom je mladík (23) z Jastrabej v okrese Žiar nad Hronom, ktorý je študentom vysokej školy.

Motívom jeho konania boli podľa polície finančné problémy. Vyšetrovateľ mladíka umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na rozhodovanie o jeho väzbe. Mladíkovi hrozí väzenie na sedem až 12 rokov. Informovala o tom banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu