Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Poprad po polroku: Zlodeji audinou prerazili výklad

POPRAD - To je ale drzosť! Elektrodom Nay v Poprade sa znovu stal terčom zlodejov. Včera ráno, rovnako ako pred polrokom, vrazili autom do budovy a odniesli si tovar za dva milióny dvestotisíc korún. Audi 80, ktoré predtým ukradli, nechali na mieste.

Po minuloročnej novembrovej krádeži nechávali zamestnanci obchodného domu pred hlavným vchodom zaparkované nákladné auto. Chceli tak zabrániť, aby sa zopakovala podobná situácia. Piati zlodeji im však prešli cez rozum. Tentoraz desať minút pred štvrtou ráno vrazili priamo do výkladu. "Vzápätí prerazili aj kovovú rolovaciu bezpečnostnú mrežu a kladivami porozbíjali vitríny," povedal Daniel Džobaník z policajného krajského riaditeľstva v Prešove.

V predajni sa zdržali zrejme len pár minút. Aj za taký krátky čas sa im však podarilo ukradnúť množstvo tovaru. "Odcudzili digitálne kamery, fotoaparáty, telefóny, DVD prehrávače a iné veci," potvrdil D. Džobaník. Krádež polícii ohlásil správca (33) objektu. Objekt údajne nebol napojený na policajné stredisko registrácie poplachov a ochraňovala ho súkromná bezpečnostná služba. Zlodeji z miesta činu pravdepodobne odišli ďalším pripraveným autom. Majiteľ audi, ktoré prerazilo dvere, až do včerajšieho rána netušil, že mu ho ukradli zlodeji.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu