Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Podnikateľ hľadá parohy, odmena je 500 eur

Výzdoba na poľovnícky spôsob. Zobraziť galériu (5)
Výzdoba na poľovnícky spôsob.

ZÁVADKA NAD HRONOM - Kapitálna trofej 24-toráka s preparovanou jeleňou hlavou zmizla podnikateľovi zo Závadky nad Hronom. Majiteľ strojárskej firmy Bohuš pritom kúpil podnik Zlatá rybka len pred niekoľkými mesiacmi.

Rozhodol sa, že prostredie vyzdobí poľovníckymi trofejami. Teraz vypísal dokonca 500 eur ako odmenu za informácie, ktoré mu trofej prinavrátia.

V Závadke sa hovorí o krádeži na objednávku. Doteraz neznámy zlodej sa totiž do reštaurácie vlámal z nedele na pondelok zadným vchodom. „Ukradol fľašu whisky, niekoľko škatuliek cigariet, hotovosť z pokladne a zlatú kapitálnu trofej,“ povedala pre portál Horehronec.sk banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková. Domáci len krútia hlavami. Alkohol a cigarety mali podľa nich len oklamať policajtov a odpútať ich pozornosť. V reštaurácii sú totiž aj ďalšie cenné trofeje. Zlodej musel podľa nich ísť ma istotu a vzal so sebou len to, čo dokáže okamžite predať. „Polícia pracuje vždy s niekoľkými verziami. Celá vec je však v štádiu vyšetrovania,“ spresnila Vašková.

Obecné rozhlasy na Horehroní opakujú oznam o vyplatení odmeny za informácie, ktoré pomôžu vrátiť trofej, niekoľkokrát za deň. Zatiaľ sa však na zverejnené číslo nikto neprihlásil. Policajti zatiaľ vyčíslili celkovú škodu na takmer 5 tisíc eur. Páchateľovi v prípade, že ho vypátrajú, hrozia až tri roky za mrežami.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu