Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Po čelnej zrážke 7 zranených, medzi nimi 2 deti

Pri čelnej zrážke sa zranili aj dve deti Zobraziť galériu (4)
Pri čelnej zrážke sa zranili aj dve deti

BRATISLAVA/PREŠOV – Neprimeraná rýchlosť na zľadovatelej ceste bola podľa polície zrejme príčinou ťažkej zrážky dvoch osobných áut, ku ktorej došlo v nedeľu neďaleko Levoče. V jednom z áut dokonca cestovali dve deti, štvorročné dievčatko spolu s matkou utrpeli ťažké zranenia, s ťažkými zraneniami skončili aj vodič a dve spolujazdkyne z druhého vozidla. Levočskí hasiči museli dokonca dvoch zakliesnených členov posádky vyslobodzovať pomocou techniky.

K nehode došlo v čase o 19:20 na ceste medzi odbočkou na Dlhé Stráže a križovatkou s cestou na obec Kurimany. V smere od Levoče do Popradu viedol osobné auto Seat Cordoba muž (34) zo Zlatoviec (okr. Trenčín). Pri prejazde miernej ľavotočivej zákruty na zľadovatenej časti vozovky pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy, následkom čoho prešiel do protismeru.

Tu sa čelne zrazil s oproti idúcim Oplom Vectra, ktoré viedol muž (46) z obce Jakubany (okr. Stará Ľubovňa). Pri nehode sa v Seate ľahko zranili vodič a päťročný chlapec, ťažké zranenia utrpela žena (30) a štvorročné dievčatko. V druhom aute sa ťažko zranili vodič ako aj jeho dve spolujazdkyne (17 a 46). U oboch vodičov bola k zisteniu alkoholu odobratá krv. Hmotnú škodu vyčíslili na sedemtisíc eur. Nehodu vyšetruje popradský policajný vyšetrovateľ. Informoval o tom Daniel Džobanik z prešovského policajného riaditeľstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu