Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Podvodníčka z Družstevnej čachrovala s nehnuteľnosťami

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/KOŠICE - Iveta (44) sa rozhodla, že dom a pozemky v Družstevnej pri Hornáde je škoda predať iba raz. Uzavrela síce zmluvu s manželmi z Košíc a nechala si poslať na účet peniaze, pokojne ponúkala dom s parcelou na predaj aj iným.

V auguste minulého roka uzatvorila s manželmi zmluvu o budúcej zmluve. Kúpnu zmluvu mali podpísať do 30. januára. Pár z Košíc poslal na účet majiteľky domu 75 035 eur. Do 15. februára na kúpnej zmluve stále nebol Ivetin podpis. Pokojne však naďalej ponúkala dom s pozemkom na predaj cez realitnú kanceláriu. Peniaze Košičanom doteraz nevrátila.

To však nebol jediný prípad podvodu, v ktorom mala obvinená Iveta prsty. V druhom podvode išiel aj je manžel Ladislav (43). V auguste 2009 nahovorili Zuzane (29) z Košíc, že vymenia jej byt za rodinný dom v Družstevnej pri Hornáde s doplatkom 600 tisíc korún. Pri podpisovaní zmluvy o budúcej zmluve od nej vylákali 3 320 eur, ktoré nevrátili a nepodpísali ani dohodu o zámene nehnuteľnosti.

Vyšetrovateľ manželov obvinil z prečinu podvodu spáchaného formou spolupáchateľstva. Ivete k tom prirátal aj prvý podvod a je v policajnej cele. Za jej skutky je trestná sadzba 3 až 10 rokov, informovala krajská policajná hovorkyňa z Košíc Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu