Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Zrážka v B. Bystrici: Zranenú odviezol bokom a ušiel!

Miesto nehody
Miesto nehody

BANSKÁ BYSTRICA - Polícia pátra po neznámom vodičovi, ktorý včera popoludní v Banskej Bystrici vrazil do Citroenu Xsara. V ňom sa zranila Banskobystričanka (46). Neznámy šofér jej po nehode nepomohol, za čo mu hrozí až trojročný trest.

Autá sa zrazili včera o 15.45 hodine na ulici Trieda Hradca Králové v Banskej Bystrici. Vodič neznámej značky auta nedodržal bezpečnú vzdialenosť. V smere od plážového kúpaliska na ulicu Nové Kalište a pred priechodom pre chodcov narazil do spomaľujúceho vozidla Citroen Xsara.

Po zrážke vodička naliehala na neznámeho vodiča, aby odstránili vozidlá z cesty a nezavadzali tak ostatným. Muž posadil ženu, ktorá vystúpila z auta a bola v šoku, na predné sedadlo spolujazdca do jej auta. Potom si k nej sadol za volant. S autom prešiel na Spojovú ulicu neďaleko od miesta nehody, kde auto zaparkoval. Aj napriek tomu, že sa Bystričanka sťažovala na bolesti v krčnej chrbtici a zátylku, neznámy nastúpil do svojho auta a z miesta odišiel.

Vodička sa pri nehode ľahko zranila. Na aute má škodu asi za tisíc eur. Polícia už začala trestné stíhanie za neposkytnutie pomoci, začo môže byť páchateľ potrestaný väzením až na tri roky. Polícia prosí svedkov tejto dopravnej nehody, aby poskytli akékoľvek informácie o neznámom vozidle a neznámom vodičovi aj anonymne na čísle 158. Z Banskej Bystrice informovala policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu