Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladík hrozil babke, bodol sa do brucha!

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA – Mladý Bratislavčan (28) sa vyhrážal svojmu otcovi (55). Rodičia mali stiahnuť trestné oznámenie, lebo inak zabije babku (73). Jozefovi O. sa z otcovho bytu podarilo k nej odísť a vytiahol na ňu nôž. Predtým ako ho odviedli policajti, bodol sa do brucha.

V utorok popoludí dostali policajti hlásenie o násinlíkovi na Bilíkovej ulici v Bratislave. Mladík tam ohrozoval svojho otca. Keď uvidel hliadku, hrozilo, že si ublíži sám. Preto si policajti privolali posilu. Medzi tým ale mladík odišiel na Bagarovu ulicu k babke a začal ju ohrozovať nožom. Tam ho zadržali.

„Vo chvíli, keď policajti vstúpili do bytu si muž spôsobil bodné zranenie v oblasti brucha. Následne muža odviezli pracovníci RZP do nemocnice,“ povedal bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Babka nakoniec vyviazla bez zranení. Jozef už bol v minulosti vo vyšetrovacej väzbe za násilnú trestnú činnosť. Teraz ho stíhajú za vydieranie. Rodičom sa totiž do telefónu vyhrážal a chcel, aby stiahli trestné oznámenie, inak zabije babku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu