Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

V B.Bystrici prepadli herňu, mužovi nastriekali do tváre plyn

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BANSKÁ BYSTRICA – Lupičom sa nepodarilo odniesť z herne nič, napriek tomu si môžu odsedieť osem rokov. Vo štvrtok ráno na Ulici Družby v Banskej Bystrici vošli dvaja zamaskovaní muži do herne a chceli od zamestnanca peniaze. Zviazali ho, ale keď im odmietol dať kľúče od trezoru, nastriekali mu do tváre slzotvorný plyn a ušli.

Lupiči sa maskovali kapucňou a šálom cez tvár. Jeden prešiel za barový pult herne, chytil zamestnanca za zápästia a niekoľkokrát ho strčil. Povedal mu, aby bol ticho a odovzdal peniaze.

„Po tom, čo napadnutý spadol na zem a ostal ležať na bruchu, mu dal ruky za chrbát, a keď pribehol aj druhý z páchateľov, spoločne mu zviazali obe ruky za chrbtom a nohy v oblasti členkov izolačnou páskou,“ povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.

Od zviazaného muža si pýtali kľúče od trezoru, ale on im ich nedal. Dvojica ešte pootvárala a prehľadávala skrinky pri barovom pulte. Mužovi na zemi potom striekli do tváre slzotvorný plyn a odišli. Aj keď nikoho nezranili, neurobili škodu a nič neukradli, hrozí im trest za lúpež.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu