Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Vlamači fungovali v Kočisiach do posledného dňa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Policajti Obvodného oddelenia Košice Šaca vypátrali a obvinili z krádeže motora a plechov Dalibora (19) a Jána (16), obaja sú z Veľkej Idy.

V noci z utorka 29. decembra na stredu 30. decembra nezisteným spôsobom bez zjavného použitia násilia vstúpili do objektu košickej spoločnosti, kde z výrobnej linky odcudzili na zemi voľne položený elektromotor s remenicou a z triedičky zobrali šesť oterových plechov rôznych rozmerov. Košickej spoločnosti spôsobili škodu 1 838 €.

Ďalší vyriešený prípad je z obce Vrbnica v Michalovskom okrese, kde predčasom z objektu bývalého hospodárskeho dvora zmizlo 5 plechových dverí, 18 železných okien a vlnitý plech. Spoločnosti z Hatalova vznikla škoda 1 580 €. Michalovskí policajti v spolupráci s príslušníkmi Obvodného oddelenia PZ Trhovište vypátrali a obvinili krádeže Dáriusa (16), Igora (22), Konštantína (28), Františka (32), Róberta (35) a Milana (25), ktorí sú z Vrbnice. V prípade uznania viny na súde im hrozí dvojročné väzenie, u mladistvého sa trestná sadzba znižuje na polovicu.

Policajti Obvodného oddelenia PZ Košice Staré mesto obvinili z krádeže Ľudovíta G. (33) z Košíc, ktorý sa 30. decembra vlámal s dvoma zatiaľ neznámymi páchateľmi do skladu firmy na Floriánskej ulici v Košiciach. Ukradli káblové vodiče rôznych dĺžok a priemerov. Obvinený muž skončil v cele policajného zaistenia.

Informovala o tom zástupkyňa hovorcu Krajského riaditeľstva PZ SR Košice Jana Mésarová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu