Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Agresívni muži útočili aj na policajtov

BRATISLAVA - Obvineniam z útoku na verejného činiteľa, výtržníctva a ublíženia na zdraví čelí 21-ročný Roman N. z Michaloviec. Podľa informácií košickej policajnej hovorkyne Jany Demjanovičovej mladý muž napadol sedemnásťročného študenta gymnázia.

Ten po bitke skončil so zlomeným nosom a liečiť sa bude asi mesiac. Mladý muž však zaútočil aj na privolanú policajnú hliadku. Ako uviedla Demjanovičová, jedného z policajtov kopol do pravej ruky a spôsobil mu zranenia, z ktorých sa bude liečiť týždeň. Obvinený útočník je stíhaný na slobode.

Obvineniam z útoku na verejného činiteľa čelí aj 27-ročný Ján M. z Tisovca. Ten pred miestnym pohostinstvom napadol mestského policajta a niekoľkokrát ho kopol do nohy. Muž však vyčíňal aj na stanici mestskej polície, kde napadol náčelníka a roztrhal mu rukáv na uniforme. Neupokojil sa, ani keď mu chceli založiť putá, kopal okolo seba a znovu zasiahol jedného z policajtov.

Tí nakoniec museli použiť donucovacie prostriedky, aby Tisovčana zastavili. Ako informoval zástupca banskobystrickej policajnej hovorkyne Ľuboš Podlesný, agresívny muž utrpel povrchové zranenie na hlave, zákrok bol vyhodnotený ako oprávnený. Obvinený muž je stíhaný na slobode.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu