Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ukradli, čo sa dalo: Varhany, automat aj retrievera!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KOŠICE – Zlodeji zrejme zostanú často sami prekvapení, čo pri svojom vlámaní nájdu, takže berú úplne všetko, čo odnesú. Zrejme len tak sa dá vysvetliť zoznam vecí, ktoré si odniesli vlamači v košickom kraji.

Mikrovlnú rúru, satelitný prijímač, DVD prehrávač, šesť reproduktorov a prenosný televízor. To všetko zmizlo v utorok medzi 20.00 a 24.00 hod. z neobývaného rodinného domu v obci Vyšná Hutka (okr. Košice- okolie). Majiteľovi spôsobil zlodej škodu 507 eur.

Rovno celý výherný automat ukradol zlodej v noci z utorka na stredu z pohostinstva na Myslavskej ulici v Košiciach. Majiteľom spôsobil škodu desať tisíc eur.

Elektrické varhany našiel neznámy páchateľ, ktorý v noci z utorka na stredu vypáčil okno a vlámal do záhradnej chatky v oblasti Viničný vrch v katastri obce Svinica (okr. Košice-okolie). Majiteľovi spôsobil celkovú škodu 180 eur.

Posledný zlodej išiel zrejme naisto. V noci z utorka na stredu vytrhol laty dreveného plotu pred domom v Rudňanoch (okr. Spišská Nová Ves). Na drevených búdach roztiahol visiaci zámok a ukradol deväťročného zlatého retrievera. Majiteľke spôsobil škodu za sto eur, informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu