Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

NAD VECOU Keď nevďak homosexuála bolí srdce národovca

Ján Slota
Ján Slota (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - S akým to nevďakom sa stretávajú úprimné slová predsedu SNS o tom, že „vzťah dvoch bradatých pánov nie je ani etický, ani estetický“! Navyše vyslovené so šľachetným úmyslom, takpovediac vo verejnom záujme (zamedziť hrozbu šírenia nebezpečných chorôb – tak to uviedla vo vysvetlení výroku SNS) .

Pýtam sa sám seba, kto môže mať záujem rozdúchavať nálady v spoločnosti voči ľuďom, ktorým leží na srdci zdravie slovenského národa vrátane tých, ktorí ho napádajú? Niet pochýb o tom, že národniarski analytici v týchto chvíľach tvrdo pracujú na potvrdení hypotézy, že skôr než slovenskí heterosexuáli sa budú neprajníci grupovať v radoch maďarských homosexuálov s politickou orientáciou na Jobbik , hoci úplne sa nedá vylúčiť ani podvratný vplyv rómskej homosexuálnej komunity spod Tatier, ale tú vlastne tiež možno považovať za predĺženú ruku Budapešti.

Problémom politikov typu Jána Slotu je úprimnosť klíčiaca zo samotného lona slovenskej postate. Jednoducho, keď ho človek, resp. Slovák sleduje, nemôže neuveriť, že mu slová o tom, že „...zákon zrovnoprávňuje aj takých zvrhlíkov ako sú homosexuáli...“, alebo že, „...nie je normálne, aby sme uzákonili v rámci školstva či armády ľudí, ktorí sú zvrhlí a zhovädilí s ostatným normálnym obyvateľstvom..“ nevyvreli s hlbín jeho čistého srdca. Veru, ani stopy po pretvárke príznačne pre nenárodne orientovaných politikov. Nuž ešte chvíľu vydrž, Janko, nech máme o čom písať!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu