Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Naháňačka v Šali: Autíčkar postrelený v kukuričnom poli!

ilustračné foto
ilustračné foto

BRATISLAVA/ŠAĽA - Majiteľ Landroveru nechal kľúčiky v zapaľovaní a odišiel, čo využil pohotový zlodej (32) a auto ukradol. Vtedy ešte netušil, že skončí so strelným zranením v kukuričnom poli.

Ako uviedla polícia vo svojej správe, ku krádeži došlo v utorok o 14:50 na Devínskej ulici v Nových Zámkoch. Majiteľ Landroveru Freelander krádež okamžite ohlásil a policajti vyhlásili pátraciu akciu v celom Nitrianskom kraji. Už o 15:05 podozrivé auto zazrela policajná hliadka v Šali-Veči.

Začali ho prenasledovať, zlodej však na výzvy na zastavenie nereagoval. Bezohľadnou jazdnou ohrozoval aj iných vodičov a bez znamenia a spomalenia odbočil z Nitiranskej ulice na Bernolákovu, pričom jazdou zo strany na stranu bránil hliadke, aby ho predbehla, uviedla polícia.

Preto policajti po výzve, že bude použitá zbraň, dvakrát vystrelili do vzduchu a potom do pneumatík prenasledovaného vozidla. Vtedy sa už obe autá pohybovali v teréne po kukuričnom poli. Jeden z výstrelov zasiahol vodiča Landroveru, ktorý so zraneniami skončil v nemocnici. O rozsahu jeho zranení neinformovali.

Novozámocká vyšetrovateľka už obvinila Bratislavčana z prečinu neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla, za čo mu hrozí až päť rokov väzenia. Informovala o tom nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu