Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V obchode v Nitre zabudla celoživotné úspory!

ilustračné foto
ilustračné foto

NITRA – Neuveriteľné šťastie v nešťastí mala staršia pani z Výčapov-Opatoviec pri Nitre. V nákupnom vozíku pred hypermaketom v Nitre si po nákupe zabudla kabelku, v ktorej mala viac ako 6 000 eur.

Tašku si vo vozíku náhodou všimli dvaja mladí policajti, ktorí panej zatelefonovali a tašku odniesli na policajnú stanicu. Babka nemohla veriť svojmu šťastiu. “Ako keby som sa znova narodila. Ja som neverila ani štvrť percenta, žeby sa to našlo. Nie, v tejto dobe vôbec,” povedala so slzami v očiach na policajnej stanici.

Že jej chýba taška, si všimla až na sídlisku Klokočina u svojej dcéry. “Pre mňa akoby sa zrútil svet. Boli tam moje celoživotné úspory, neviem prečo som to všetko vzala. Vykrádajú byty vo Výčapoch, tak reku, zoberiem si všetko, že budem v aute s dcérou. Išla som niečo aj kupovať, prerábame byt,” porozprávala pani. Okrem peňazí mala v kabelke aj všetky doklady, lieky a čerstvé správy od lekárov, ku ktorým chodila posledné dva mesiace. Na záver dodala, že svoje úspory si už so sebou nikdy nosiť nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu