Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

AKTUALIZOVANÉ Na lavičke v Piešťanoch si muž strelil do hlavy!

Na tomto mieste chcel muž z Piešťan skoncovať so životom.
Na tomto mieste chcel muž z Piešťan skoncovať so životom.

PIEŠTANY – Bývalý vojak (49) si v stredu večer strelil do hlavy na lavičke pri fontáne v Piešťanoch. Pištoľ si vložil do úst a vystrelil.

Chvíľu po výstrele našiel muža okoloidúci Piešťanec. „Výstrel som nepočul, ale zbadal som, že pod lavičkou leží chlap, má v ruke zbraň a z hlavy mu vyteká pramienok krvi,“ povedal svedok pre piestanskytyzden.sk. Muž ešte dýchal.

Záchranku privolal majiteľ jednej z prevádzok na Staničnej ulici. Samovrah mal údajne iba prestrelené líce. Guľka pravdepodobne nezasiahla mozog a pokus o samovraždu prežil. 

Muž vraj často navštevoval blízku herňu a strieľať mal údajne kvôli rodinným problémom.

Zástupca trnavskej policajnej hovorkyne Ľuboš Homola potvrdil, že bývalý vojak si na živol siahol legálne držanou zbraňou. "Vo veci sme začali vyšetrovanie pre prečin ublíženia na zdraví," uviedol.   

Zraneného muža, ktorý vraj mal čistý priestrel čeluste, dnes ráno previezli z piešťanského "ára" do nemocnice v bratislavskom Ružinove, kde sa podrobí operácii, pretože má rozdrvené kosti v ústach. Zdroj Piešťanského týždňa tvrdí, že muž o tomto skutku rozprával už dlhšie. Mal vraj psychické a finančné problémy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu