Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Opitý recidivista chcel zabiť matku

ilustračné foto
ilustračné foto

KOŠICE – Opitý Rastislav (31) sa v pondelok v noci dobíjal do rodičovského domu. Nadával matke a vyhrážal sa, že ju zabije. Po hádke s otcom na neho zavolala policajtov práve matka.

Z nebezpečného vyhrážania obvinili v minulosti štyrikrát trestaného Rastislava z obce Skároš ( okr. Košice – okolie). V pondelok prišiel k domu svojej matky (57) a búchal na vchodové dvere. Nadával jej a vyhrážal sa. Do domu sa dostal tak, že vytlačil okno na obývačke. Tam sa pohádal s otcom (57).

„Keďže obvinený bol značne pod vplyvom alkoholických nápojov, v dôvodnej obave, že svoje hrozby uskutoční, matka privolala políciu,“ povedala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová. Opitý muž skončil v policajnej cele.

Z toho istého prečinu obvinili aj Zsolta (26) z obce Perín - Chym (okr. Košice – okolie). Koncom septembra sa telefonicky vyhrážal Eve (33) a jej druhovi (37). Viackrát vošiel na dvor ich rodinného domu presvedčiť sa, či nie sú doma.

„Matke druha povedal, že si na jej syna a jeho družku počká, zabije ich, odreže im hlavy a do rána zdochnú,“ píše sa v policajnej správe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu