Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Pred krčmou olúpili mladíka o mobil

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PREŠOV/BRATISLAVA – Od mladíka v krčme si pýtal mobil. Keď odmietol, prepadli ho pred miestnym pohostinstvom v Kalništi (okr. Svidník). Obeťou je miestny mladík (19), útočníkmi dvaja rovnako miestni mladí muži (20 a 24 rokov), ktorí už majú na krku obvinenie z lúpežného prepadnutia.

Ako uviedla polícia vo svojej správe, v sobotu o 23:06 hod. mladík oznámil na policajnú linku, že v obci pred pohostinstvom ho fyzicky napadli dvaja muži, ktorí mu ukradli mobilný telefón. Policajti pri vyšetrovaní zistili, že mladý Kalništian (24) okolo 21.30 hod. v pohostinstve žiadal od poškodeného, aby mu dal svoj mobil, čo však poškodený to odmietol. Neskôr okolo 22:20 hod. poškodeného pred pohostinstvom fyzicky napadli dvaja muži a mobil mu násilím vzali, skonštatovala polícia.

Obeť utrpela pohmoždenie hlavy a odreniny ľavej ruky. Krádežou mobilu a roztrhnutím koženej bundy mu vznikla škoda cca 28 eur. Vyšetrovateľ už útočníkov obvinil z lúpeže, hrozí im väzenie až na osem rokov. Informovala o tom hovorkyňa prešovskej polície Magdaléna Fečová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu