Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Policaná jazda: žena neprežila, 2 ťažko zranení!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/SNINA – Tragicky sa skončila cesta na diskotéku na východe Slovenska. Mladá žena zomrela po havárii auta, ktoré vraj šoféroval policajt. V aute bolo až sedem ľudí. Dvaja, vrátane šoféra, skončili vo vážnom stave v nemocnici. Informovala o tom televízia Joj.

Skupinka mladých ľudí sa vybrala po polnoci autom z oslavy narodenín v podniku v Zemplínskych Hámroch na diskotéku do Sniny. Keďže sa všetci do vozidla nezmestili, niektorí sa viezli aj v kufri. Za volantom sedel pravdepodobne policajt (29).

"Je predpoklad, že vodičom tohto automobilu bol policajt z oddelenia hraničnej kontroly," uviedol hovorca ministerstva vnútra Erik Tomáš. Auto vrazilo do stĺpa elektrického osvetlenia. Po prevoze do nemocnice zomrela žena (25), život jedného mladíka (20) je stále ohrozený. Vo vážnom stave je aj šofér. Zatiaľ nie je známe, či pred jazdou pil.

Inšpekcia ministerstva vnútra začala prípad vyšetrovať ako usmrtenie, za ktoré hrozí väzenie do troch rokov, v prípade pozitívnej skúšky na alkohol až desať rokov. Zatiaľ však nikoho neobvinil.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu