Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Žiarlivosť a nenávisť motívom brutálnej vraždy v L. Mikuláši

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

ŽILINA/BRATISLAVA – Žiarlivosť a nenávisť bola podľa polície motívom mimoriadne brutálnej vraždy, obeťou ktorej sa v piatok večer stala žena (39) na sídlisku Podbreziny v Liptovskom Mikuláši.

Ako uviedla polícia, ženu dobodala prineseným nožom dvojica páchateľov, ktorá sa na vražde vopred dohodla – muž (31) a žena (37). Muž dvakrát bodol svoju obeť do hrudníka, stiahol ju na zem, kde jej zasadil ďalších šesť rán do oblasti chrbta a krku. Masaker dokončila žena, ktorá dobodanej žene zasadila ďalších šesť rán do chrbta a krku. Žena po tomto mimoriadne brutálnom útoku vykrvácala.

Po ohavnom čine páchatelia z bytu ukradli elektroniku, mobil, predmety zo žltého kovu, potraviny a hotovosť sedem eur. K dverám bytu si nachystali ešte mikrovlnku, po ktorú sa chceli ešte vrátiť. Byt po odchode zamkli ukradnutými kľúčmi.

Polícii sa podarilo páchateľov vypátrať do 24 hodín. Muža na úteku zadržal psovod v lesnom poraste v sobotu večer, o niekoľko hodín neskôr skončila v rukách polície aj jeho spolupáchateľka.

Dvojica je v cele policajného zaistenia a vyšetrovateľ už podal podnet na návrh na vzatie obvinených do vyšetrovacej väzby. V prípade preukázania viny im hrozí väzenie na 25 rokov, prípadne doživotie. Informovala o tom žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu