Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Vnútro chce balistický systém za takmer milión eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Ministerstvo vnútra chce kúpiť automatizovaný balistický porovnávací systém. Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení súťaže, ktoré dnes zverejnil vestník verejného obstarávania. Predpokladá, že za päť kusov systému dá vyše 976-tisíc eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Vnútro chce systém dodať útvarom v Bratislave, Košiciach a v Slovenskej Ľupči.

Podobnú verejnú súťaž vyhlásil rezort už minulý rok. V Úradnom vestníku Európskej únie vtedy v októbri zverejnil oznámenie, podľa ktorého chcel nakúpiť v priebehu troch rokov tri súpravy balistického systému za 1,16 milióna eura bez DPH. Úrad pre verejné obstarávanie (ÚVO) súťaž tento rok zrušil, lebo ani jeden uchádzač alebo záujemca nesplnil podmienky účasti na obstarávaní.

V novej zákazke, ktorú zverejnil vestník dnes, chce ministerstvo vypracovať s víťazom súťaže trojročnú dohodu. Súčasťou zákazky má byť aj doplnkové príslušenstvo. Je v ňom napríklad šesť kusov LCD monitorov, notebooky, počítačové zostavy, servery, rôzne záložné zdroje, digitálne fotoaparáty a ďalšie zariadenia. Záujemcovia môžu ponuky predkladať do 30. novembra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu