Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Popíjal alkohol, podpálil sa zápalkou a uhorel!

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

PREŠOV – Popíjanie alkoholu sa skončilo kurióznou smrťou, keď mužovi spadla horiaca zápalka, od ktorej sa mu chytilo oblečenie! Obeťou sa stal bližšie neidentifikovaný muž (59).

Ako uviedla polícia vo svojej správe, k požiaru a uhoreniu muža došlo v stredu večer v jednom z rodinných domov v Spišskom Podhradí, kde nebohý spolu so ženou (44) popíjali alkohol.

„Pri zapálení si cigarety spadla mužovi z rúk zápalka na zem k jeho nohám, pričom z doposiaľ nezistených príčin mu začali horieť nohavice a následne telo. Na miesto privolaný súdny znalec po vykonaní obhliadky tela nebohého konštatoval smrť udusením a popálením tela, známky zavinenia cudzou osobou zistené neboli,“ uviedli policajti. Presnú príčinu smrti určí pitva.

Popradský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Informoval o tom Daniel Džobanik z prešovského policajného riaditeľstva.

Ako informoval informoval Jozef Michlík z levočského Hasičského a záchranného zboru, príčinu vzniku požiaru vyšetrujú hasiči v spolupráci s políciou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu