Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Pracoval pre sporiteľňu, mal dlhy, vylúpil pobočku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Bleskovky.sk)

KOŠICE - Polícia zadržala muža, ktorý vraj prepadol pobočku Slovenskej sporiteľne vo Svite. Údajný páchateľ pritom pracoval pre Prvú stavebnú sporiteľňu, v ktorej má Slovenská sporiteľňa podiel. Lupičovi, ktorý si z banky odniesol vyše 4000 eur, hrozí až 12-ročné väzenie, informoval dnes novinárov prešovský krajský policajný riaditeľ František Leško.

"Muž prepadol pobočku s kuklou na hlave, vystrelil pritom dvakrát do vzduchu z pištole, motívom boli jeho finančné problémy," uviedol Leško. Lupič sa už podľa Leška nedokázal vysporiadať so svojimi dlhmi. Polícia pri domovej prehliadke našla u 30-ročného Popradčana v komíne ukrytý vak, ktorý muž pri lúpeži použil.

Lupiča sa podarilo odhaliť aj pomocou záberov priemyselných kamier. Muž si totiž prepad, ktorý sa stal ešte 22. septembra, pripravoval už deň vopred. Na mieste si napríklad vyberal miesto na zaparkovanie svojho auta. Jeho príchod a útek po prepade kamery tiež zaznamenali.

Akú časť lupu sa policajtom podarilo nájsť, Leško nespresnil. Polícia tiež zatiaľ nenašla zbraň, ktorú muž pri prepade použil.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu