Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vyrábali drogy, hrozí im až 10 rokov

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: PZ SR)

KOŠICE - Z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi obvinil košický policajný vyšetrovateľ 35-ročného Ondreja S. z Krompách a 44-ročného Romana V. zo Sloviniek v okrese Spišská Nová Ves.

Obvinený Ondrej S. od konca roka 2008 do augusta tohto roka opakovane získaval od obvineného Romana a 38-ročného Vladimíra Š. z Popradu a od júna do augusta tohto roka aj od 33-ročného Vladimíra J. z Krompách metamfetamín. Psychotropné látky skladoval u seba, ďalej predával v Krompachoch a Spišskej Novej Vsi, ale aj inde a časť z nich používal pre vlastnú potrebu.

Obvinený Roman V. si od polovice minulého roka do augusta tohto roka opakovane objednával a kupoval od Vladimíra Š. z Popradu a iných zatiaľ neznámych osôb v Poprade, ale aj na iných miestach tiež metamfetamín. Rovnako ako Ondrej ich skladoval u seba a ďalej predával v Spišskej Novej Vsi ako aj na iných miestach Vladimírovi J. a ďalším osobám a časť aj sám konzumoval.

Ako informovala zástupkyňa hovorkyne košickej krajskej polície Jana Mésarová, obidvom obvineným mužom hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov. Stíhaní sú na slobode. Vladimíra Š. z Popradu a Vladimíra J. z Krompách obvinil policajný vyšetrovateľ z drogovej trestnej činnosti ešte v auguste. Vladimír Š. je za mrežami a Vladimíra J. stíhajú na slobode.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu