Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Opitého vodiča v Topoľčanoch zastavila až streľba

ilustračné foto
ilustračné foto

NITRA – V Topoľčanoch sa v noci strieľalo! Dôvodom bol opitý vodič (60), ktorý sa snažil utiecť pred policajnou kontrolou. Policajti si vytipovali vodiča pomerne jednoducho.

Ako uviedli vo svojej správe, vodič na vozidle Renault Laguna im náhle vošiel do jazdnej dráhy. Policajti preto vozidlo zastavili, vodič predložil doklady a podrobil sa dychovej skúške, uvádza sa v policajnej správe.

V momente keď policajt podišiel ku služobnému autu, však vodič Renaultu z miesta odišiel. Policajti ho začali prenasledovať a na križovatke ulíc Lipová a Slnečná ho zastavovali. Vodič zastavil, keď však policajt vystúpil z auta, svoje vozidlo nasmeroval proti nemu tak, že musel uskočiť. Na zastavenie tak musel použiť služobnú zbraň. Až výstrely vodiča zastavili, uviedla polícia bez ďalších podrobností.

V dychu vodiča namerali 0,78mg/l alkoholu. Po vytriezvení muža z Topoľčian obvinili z útoku na verejného činiteľa a vyšetrovateľ dal podnet na jeho väzobné stíhanie. Informovala o tom nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu