Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Chytili pri razii vrahov z benzínky?

Čerpacia stanica v Budči Zobraziť galériu (4)
Čerpacia stanica v Budči

ZVOLENSKÁ SLATINA – Včera ráno kukláči zasahovali vo Zvolenskej Slatine. Zadržali dvoch mužov, ktorí údajne zavraždili zamestnankyňu čerpacej stanice v Budči.

Odstavená premávka, policajné autá, kukláči, psovodi, domové kontroly. Tak to vyzeralo vo Zvolenskej Slatine, menšej obci neďaleko Zvolena. Polícia dvoch mužov vzala do väzby. Podľa banskobystrickej policajnej hovorkyne Márie Faltániovej podrobnosti zverejnia dnes popoludní na tlačovej besede.

Portál Bystricoviny.sk ako jediný zverejnil celý videozáznam prepadu zachytený priemyselnou kamerou. Odkiaľ ho redakcia má, polícia nevie povedať, od nich to vraj nie je. K lúpežnému prepadu, ktorý sa skončil vraždou zamestnankyne čerpacej stanice v Budči došlo v sobotu krátko po 03:00 hod. Čerpačku na diaľnici medzi Zvolenom a Žiarom nad Hronom prepadli dvaja maskovaní muži. Vošli do predajne a chceli od predavačky hotovosť.

Keď sa v miestnosti objavila ďalšia predavačka, jeden z lupičov na ňu vystrelil z dlhej guľovej zbrane. Páchatelia z benzínky ušli bez peňazí.

 

Videozáznam z priemyselnej kamery

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu